5 Uur Show: Houssin Bezzai kon soms lachen om racisme: ‘Eigenlijk kan het helemaal niet’

5 Uur Show: Houssin Bezzai kon soms lachen om racisme: ‘Eigenlijk kan het helemaal niet’

Houssin Bezzai heeft als voetballer veel met racisme te maken gehad, zo vertelt hij bij De 5 Uur Show. “Soms kon ik er eigenlijk ook wel gekscherend om lachen”, vertelt hij. “Maar achteraf denk ik: maar dat kan eigenlijk helemaal niet.

Bekijk het fragment van De 5 Uur Show hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

<em>5 Uur Show</em>: Houssin Bezzai kon soms lachen om racisme: ‘Eigenlijk kan het helemaal niet’ Houssin Bezzai heeft als voetballer veel met racisme te maken gehad, zo vertelt hij bij De 5 Uur Show. “Soms kon ik er eigenlijk ook wel gekscherend om lachen”, vertelt hij. “Maar achteraf denk ik: maar dat kan eigenlijk helemaal niet. Bekijk het fragment van De 5 Uur Show hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 17.00 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Jinek gemist? Ruud Gullit in actie tegen racisme: ‘Frank Rijkaard was alibi van KNVB’ Bekijk deze video » Johan wordt moe van Commissie Mijnals: "Waar bemoeien ze zich mee?" (VI) Bekijk deze video »
TV :
5 Uur Show: Houssin Bezzai kon soms lachen om racisme: ‘Eigenlijk kan het helemaal niet’

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op 5 Uur Show: Houssin Bezzai kon soms lachen om racisme: ‘Eigenlijk kan het helemaal niet’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen