Zien: Ajax-aanwinst Sean Klaiber in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht

Zien: Ajax-aanwinst Sean Klaiber in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht

Ajax heeft zich meteen na het vertrek van Sergiño Dest naar FC Barcelona versterkt met een nieuwe rechtsback, die waarschijnlijk als stand-in gaat dienen voor Noussair Mazraoui: de 26-jarige Sean Klaiber. Bij zijn afscheidsinterview voor FC Utrecht kan hij zijn tranen nauwelijks bedwingen.

Zien: Ajax-aanwinst <em>Sean Klaiber</em> in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht Ajax heeft zich meteen na het vertrek van Sergiño Dest naar FC Barcelona versterkt met een nieuwe rechtsback, die waarschijnlijk als stand-in gaat dienen voor Noussair Mazraoui: de 26-jarige Sean Klaiber. Bij zijn afscheidsinterview voor FC Utrecht kan hij zijn tranen nauwelijks bedwingen. Play-offsBij het zien van de beelden van de play-offs om Europees voetbal, uit 2019, krijgt Klaiber het even te kwaad. Hij legt uit waarom: "We kregen toen de beelden van de familie te zien, en als ik mijn familie zie word ik altijd wel emotioneel." Klaiber, die eerder nog zei dat een Utrechter nooit voor Ajax zou kunnen spelen, vertrekt voor zo'n vijf miljoen naar de Amsterdammers. Bekijk het afscheidsinterview van Sean Klaiber voor FC Utrecht hierboven. Bekijk ook Wim Kieft over eventuele terugkeer Klaassen naar Ajax: "Meer mogelijkheden dan Argentijnen" (video) Bekijk deze video » Bekijk afscheidsinterview Sergiño Dest voor vertrek naar Barcelona Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Ajax-aanwinst Sean Klaiber in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht

Play-offs
Bij het zien van de beelden van de play-offs om Europees voetbal, uit 2019, krijgt Klaiber het even te kwaad. Hij legt uit waarom: "We kregen toen de beelden van de familie te zien, en als ik mijn familie zie word ik altijd wel emotioneel." Klaiber, die eerder nog zei dat een Utrechter nooit voor Ajax zou kunnen spelen, vertrekt voor zo'n vijf miljoen naar de Amsterdammers.

Bekijk het afscheidsinterview van Sean Klaiber voor FC Utrecht hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ajax-aanwinst Sean Klaiber in tranen bij afscheidsinterview FC Utrecht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen