Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon

Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon

In de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat duikt Danny Ghosen in het fenomeen QAnon. Het is opnieuw een onderwerp dat op televisie doorgaans weinig aandacht krijgt, en Ghosen treedt het onderwerp opnieuw onverschrokken tegemoet.

Bekijk <em>Danny op straat</em> seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon In de vijfde aflevering van het tweede seizoen van Danny op straat duikt Danny Ghosen in het fenomeen QAnon. Het is opnieuw een onderwerp dat op televisie doorgaans weinig aandacht krijgt, en Ghosen treedt het onderwerp opnieuw onverschrokken tegemoet. ComplottheorieDanny duikt in de wereld van de complottheorie QAnon en praat met een aantal Nederlandse volgers van deze theorie. Hooggeplaatste politici, beroemde Hollywoodsterren, maar ook de media spelen volgens hen hierin een belangrijke foute rol. De geheimzinnige Q - die dit alles aankaart - en de Amerikaanse president Donald Trump strijden volgens deze theorie aan de goede kant. Bekijk de aflevering van Danny op straat over QAnon hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 3 over pedofielenjagers Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 4 over anti-abortus activisten Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon

Complottheorie
Danny duikt in de wereld van de complottheorie QAnon en praat met een aantal Nederlandse volgers van deze theorie. Hooggeplaatste politici, beroemde Hollywoodsterren, maar ook de media spelen volgens hen hierin een belangrijke foute rol. De geheimzinnige Q - die dit alles aankaart - en de Amerikaanse president Donald Trump strijden volgens deze theorie aan de goede kant.

Bekijk de aflevering van Danny op straat over QAnon hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier