NOS Stories: minderjarige winkeldieven hoeven niet meer de cel in

NOS Stories: minderjarige winkeldieven hoeven niet meer de cel in

Het beleid voor minderjarige winkeldieven is aangepast. Wanneer je als minderjarige voor de eerste keer gepakt wordt voor winkeldiefstal, hoef je niet de cel in. In plaats daarvan krijg je een flinke preek van de politie. Die aanpak wordt nu getest op jongeren tussen de twaalf en achttien jaar.

Bekijk de NOS Story over de nieuwe regeling voor winkeldiefstal hieronder.

<em>NOS Stories</em>: minderjarige winkeldieven hoeven niet meer de cel in Het beleid voor minderjarige winkeldieven is aangepast. Wanneer je als minderjarige voor de eerste keer gepakt wordt voor winkeldiefstal, hoef je niet de cel in. In plaats daarvan krijg je een flinke preek van de politie. Die aanpak wordt nu getest op jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Bekijk de NOS Story over de nieuwe regeling voor winkeldiefstal hieronder. Bekijk ook NOS Stories: met kanker schelden kost je bij kantinejuf Simone vijftig cent Bekijk deze video » NOS Stories: Jongen (17) overleden na steekpartij in Rozenburg, dader voortvluchtig Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: minderjarige winkeldieven hoeven niet meer de cel in

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: minderjarige winkeldieven hoeven niet meer de cel in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen