GTST viert 30-jarig jubileum: bekijk alle hoogtepunten in bijzondere video

GTST viert 30-jarig jubileum: bekijk alle hoogtepunten in bijzondere video

1 oktober 2020 is een bijzondere dag voor fans van Goede tijden, slechte tijden. Precies dertig jaar geleden ging de soapserie namelijk in première op de Nederlandse televisie. Een prachtige mijlpaal, en een goede reden om met een bijzondere video nog eens terug te blikken op alle hoogtepunten uit de soap.

Bekijk de video met de hoogtepunten van Goede tijden, slechte tijden hieronder.

<em>GTST</em> viert 30-jarig jubileum: bekijk alle hoogtepunten in bijzondere video 1 oktober 2020 is een bijzondere dag voor fans van Goede tijden, slechte tijden. Precies dertig jaar geleden ging de soapserie namelijk in première op de Nederlandse televisie. Een prachtige mijlpaal, en een goede reden om met een bijzondere video nog eens terug te blikken op alle hoogtepunten uit de soap. Bekijk de video met de hoogtepunten van Goede tijden, slechte tijden hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Cas Jansen na 20 jaar terug in GTST: ‘Ik vind het echt fantastisch’ Bekijk deze video » Jinek: Caroline de Bruijn geniet van acteren met echtgenoot Erik de Vogel in GTST Bekijk deze video »
TV :
GTST viert 30-jarig jubileum: bekijk alle hoogtepunten in bijzondere video

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op GTST viert 30-jarig jubileum: bekijk alle hoogtepunten in bijzondere video of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen