Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!"

Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!"

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland zitten Martien en Erica opnieuw lekker te kibbelen in de auto, met de kleine Claire op de achterbank. Erica wordt langzaam maar zeker helemaal gek van de aanhanger: "Klotedingen!"

<em>Chateau Meiland</em>: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: &quot;Klotedingen!&quot; In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland zitten Martien en Erica opnieuw lekker te kibbelen in de auto, met de kleine Claire op de achterbank. Erica wordt langzaam maar zeker helemaal gek van de aanhanger: "Klotedingen!" Heel stomHet advies dat Martien geeft is echter ook niet bepaald behulpzaam: "Dat is heel stom wat je nu doet!" Uiteindelijk besluit Erica maar gewoon uit te stappen om de aanhanger eigenhandig op te tillen en goed te zetten, maar dat blijkt ook een stuk lastiger dan gedacht. Bekijk de beelden uit Chateau Meiland hierboven. Chateau Meiland is vanavond (1 oktober) eenmalig om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Martien Meiland over Maxime en nieuwe vriend: "Jij zit altijd zo te kleffen!" (video) Bekijk deze video » Erica en Maxime Meiland zetten zich in voor arme gezinnen (video) Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!"

Heel stom
Het advies dat Martien geeft is echter ook niet bepaald behulpzaam: "Dat is heel stom wat je nu doet!" Uiteindelijk besluit Erica maar gewoon uit te stappen om de aanhanger eigenhandig op te tillen en goed te zetten, maar dat blijkt ook een stuk lastiger dan gedacht.

Bekijk de beelden uit Chateau Meiland hierboven.

Chateau Meiland is vanavond (1 oktober) eenmalig om 21.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen