Heftige beelden: enorme bosbranden in Oekraïne, tot nu toe vijf doden

Heftige beelden: enorme bosbranden in Oekraïne, tot nu toe vijf doden

In het afgelopen jaar woedden er al enorme bosbranden in onder meer Australië, Brazilië en de Verenigde Staten, en nu is ook Oekraïne aan de beurt. In het oosten van Europa grijpt het vuur in een razend tempo om zich heen. Dat levert, naast veel schade aan de natuur, tot nu toe vijf doden op.

Bekijk de heftige beelden van de bosbranden in Oekraïne hieronder.

Heftige beelden: enorme <em>bosbranden</em> in Oekraïne, tot nu toe vijf doden In het afgelopen jaar woedden er al enorme bosbranden in onder meer Australië, Brazilië en de Verenigde Staten, en nu is ook Oekraïne aan de beurt. In het oosten van Europa grijpt het vuur in een razend tempo om zich heen. Dat levert, naast veel schade aan de natuur, tot nu toe vijf doden op. Bekijk de heftige beelden van de bosbranden in Oekraïne hieronder. Bekijk ook Duizenden vogels vallen dood neer in VS door bosbranden: bekijk bizarre beelden Bekijk deze video » Zien: extreme bosbranden in Argentinië, brandweer krijgt ze niet onder controle Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: enorme bosbranden in Oekraïne, tot nu toe vijf doden

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: enorme bosbranden in Oekraïne, tot nu toe vijf doden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen