Zien: het laatste filmnieuws en alles over het Nederlands Filmfestival

Zien: het laatste filmnieuws en alles over het Nederlands Filmfestival

In Films & Series van De Telegraaf praten Rick de Graaff en filmjournalist Marco Weijers je deze week bij over het Nederlands Filmfestival, dat een buitengewone editie meemaakt. Ook zie je het laatste nieuws over films en series.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder:

Zien: het laatste <em>filmnieuws</em> en alles over het <em>Nederlands Filmfestival</em> In Films & Series van De Telegraaf praten Rick de Graaff en filmjournalist Marco Weijers je deze week bij over het Nederlands Filmfestival, dat een buitengewone editie meemaakt. Ook zie je het laatste nieuws over films en series. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder: Bekijk ook Netflix komt kritiek op Undercover tegemoet met cursus Vlaams (video) Bekijk deze video » Zien: Flinke pech verpest moment voor Harry Potter-fans (video) Bekijk deze video » Bekijk trailer Someone Has to Die (Alguien tiene que morir, 16 oktober op Netflix) Bekijk deze video »
TV :
Zien: het laatste filmnieuws en alles over het Nederlands Filmfestival

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: het laatste filmnieuws en alles over het Nederlands Filmfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen