Johan Derksen: "Atalanta en Midtjylland te doen voor Ajax" (video)

Johan Derksen: "Atalanta en Midtjylland te doen voor Ajax" (video)

"Atalanta en Midtjylland zouden te doen moeten zijn voor Ajax", zei Johan Derksen over de Amsterdamse ploeg. "Van Liverpool zie ik ze nog niet winnen." Ajax is ingedeeld in groep D in de groepsfase van de Champions League, samen met de drie bovenstaande clubs.

Bekijk de video van de Champions League hieronder:

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Atalanta en Midtjylland <em>te doen</em> voor Ajax&quot; (video) "Atalanta en Midtjylland zouden te doen moeten zijn voor Ajax", zei Johan Derksen over de Amsterdamse ploeg. "Van Liverpool zie ik ze nog niet winnen." Ajax is ingedeeld in groep D in de groepsfase van de Champions League, samen met de drie bovenstaande clubs. Bekijk de video van de Champions League hieronder: Bekijk ook Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video) Bekijk deze video » René over debat Trump-Biden: "Nog geen 10% van Wilders is zo onaangepast" (video) Bekijk deze video » Zien: mannen UEFA Champions League komen niet meer bij om klunzige acties Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen: "Atalanta en Midtjylland te doen voor Ajax" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Atalanta en Midtjylland te doen voor Ajax" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen