Zien: Diederik Gommers vertelt over unieke samenwerking met Famke Louise

Zien: Diederik Gommers vertelt over unieke samenwerking met Famke Louise

Ruim een week nadat Famke Louise en Diederik Gommers met elkaar aan tafel zaten in een veelbesproken uitzending van Jinek, zijn ze een unieke samenwerking aangegaan. "Famke zei: misschien kunnen we zo ook andere jeugd benaderen."

Zien: <em>Diederik Gommers</em> vertelt over unieke samenwerking met <em>Famke Louise</em> Ruim een week nadat Famke Louise en Diederik Gommers met elkaar aan tafel zaten in een veelbesproken uitzending van Jinek, zijn ze een unieke samenwerking aangegaan. "Famke zei: misschien kunnen we zo ook andere jeugd benaderen." TheeTegenover het NOS Jeugdjournaal vertelt Gommers dat Famke Louise naar zijn werkkamer kwam om te kletsen. Samen dronken ze een kopje thee en Gommers tekende uit hoe het coronavirus zich precies ontwikkelt. Vervolgens kwam Famke met het idee om de uitleg van Gommers naar een breder publiek te trekken. Daar was Gommers wel voor te porren: "Ik wil graag dat we het met z'n allen doen." Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Zien: Famke Louise op 'werkbezoek' bij Diederik Gommers na Instagram-rel? Bekijk deze video » Famke Louise ‘mentaal kapotgemaakt’ na Jinek: ‘Heel Nederland haatte mij’ (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Diederik Gommers vertelt over unieke samenwerking met Famke Louise

Thee
Tegenover het NOS Jeugdjournaal vertelt Gommers dat Famke Louise naar zijn werkkamer kwam om te kletsen. Samen dronken ze een kopje thee en Gommers tekende uit hoe het coronavirus zich precies ontwikkelt. Vervolgens kwam Famke met het idee om de uitleg van Gommers naar een breder publiek te trekken. Daar was Gommers wel voor te porren: "Ik wil graag dat we het met z'n allen doen."

Bekijk de reportage van het NOS Jeugdjournaal hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Diederik Gommers vertelt over unieke samenwerking met Famke Louise of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen