Johan Derksen: "Ihattaren wordt op schandalige wijze behandeld bij PSV"

Johan Derksen: "Ihattaren wordt op schandalige wijze behandeld bij PSV"

PSV-middenvelder Mohammed Ihattaren wordt niet goed behandeld door PSV. Dat vindt Johan Derksen: "Onbegrijpelijk, hij wordt op schandalige wijze behandeld. Hij is het grootste talent van PSV, die hoort niet op de reservebank."

Bekijk de video van de Champions League hieronder:

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Ihattaren wordt op <em>schandalige wijze</em> behandeld bij PSV&quot; PSV-middenvelder Mohammed Ihattaren wordt niet goed behandeld door PSV. Dat vindt Johan Derksen: "Onbegrijpelijk, hij wordt op schandalige wijze behandeld. Hij is het grootste talent van PSV, die hoort niet op de reservebank." Bekijk de video van de Champions League hieronder: Bekijk ook Champions League: "Dick Advocaat kan zomaar bedenken dat hij ermee stopt" (video) Bekijk deze video » Zien: mannen UEFA Champions League komen niet meer bij om klunzige acties Bekijk deze video » Johan Derksen: "Atalanta en Midtjylland te doen voor Ajax" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Johan Derksen: "Ihattaren wordt op schandalige wijze behandeld bij PSV"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "Ihattaren wordt op schandalige wijze behandeld bij PSV" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen