Ben Feringa in De Vooravond: "De kwaliteit van informatie is het belangrijkst"

Ben Feringa in De Vooravond: "De kwaliteit van informatie is het belangrijkst"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Ben Feringa in <em>De Vooravond</em>: &quot;De kwaliteit van informatie is het belangrijkst&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Nobelprijswinnaar Ben Feringa uitte in De Vooravond zijn woede over het feit dat de overheid wil gaan korten op wetenschappelijk onderzoek. Volgens Feringa is dit funest, want in deze tijden is onderzoek juist belangrijk. Op basis van een citaat uit het boek Homo Deus van Harari concludeert Feringa: "De kwaliteit van informatie is het allerbelangrijkst." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV Erik Dijkstra grijpt Nobelprijs voor TV Bekijk deze video » NOS Stories: Ig Nobelprijs gaat naar professor voor onderzoek misofonie Bekijk deze video »
Talkshow :
Ben Feringa in De Vooravond: "De kwaliteit van informatie is het belangrijkst"

Nobelprijswinnaar Ben Feringa uitte in De Vooravond zijn woede over het feit dat de overheid wil gaan korten op wetenschappelijk onderzoek. Volgens Feringa is dit funest, want in deze tijden is onderzoek juist belangrijk. Op basis van een citaat uit het boek Homo Deus van Harari concludeert Feringa: "De kwaliteit van informatie is het allerbelangrijkst."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ben Feringa in De Vooravond: "De kwaliteit van informatie is het belangrijkst" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen