NU.nl: Waarom zijn de Russen zo snel met een coronavaccin?

NU.nl: Waarom zijn de Russen zo snel met een coronavaccin?

Als eerste land ter wereld registreerde Rusland in augustus een coronavaccin:* Spoetnik V*. De historische naamgeving zegt iets over het vertrouwen van de Russen in de werking ervan. Internationaal zijn er nog steeds vraagtekens bij het vaccin. Hoe zit dit precies? NU.nl maakte er een item over.

Bekijk de video van NU.nl hieronder:

<em>NU.nl</em>: Waarom zijn de Russen zo snel met een <em>coronavaccin</em>? Als eerste land ter wereld registreerde Rusland in augustus een coronavaccin:* Spoetnik V*. De historische naamgeving zegt iets over het vertrouwen van de Russen in de werking ervan. Internationaal zijn er nog steeds vraagtekens bij het vaccin. Hoe zit dit precies? NU.nl maakte er een item over. Bekijk de video van NU.nl hieronder: Bekijk ook Op1 gemist? Hanneke Schuitemaker: "Coronavaccinproductie is een enorme organisatie" Bekijk deze video » Snollebollekes-Rob Kemps: "Ik ontwikkel een corona-vaccin" (video) Bekijk deze video » Video: coronavaccin Moderna werkt ook bij ouderen Bekijk deze video »
Nieuws :
NU.nl: Waarom zijn de Russen zo snel met een coronavaccin?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NU.nl: Waarom zijn de Russen zo snel met een coronavaccin? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen