De Vooravond gemist? Bart Vriends praat niet met teamgenoten over homoseksualiteit

De Vooravond gemist? Bart Vriends praat niet met teamgenoten over homoseksualiteit

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Bart Vriends praat niet met teamgenoten over homoseksualiteit Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Het blijft een probleem: homoseksualiteit en de voetballerij. Voor veel homoseksuele voetballers is de stap om uit de kast te komen te groot, omdat het een mannenwereldje is waarin men ervan uitgaat dat iedereen hetero is. Ook Bart Vriends (Sparta Rotterdam) zou er daarom niet snel voor kiezen om met teamgenoten te praten over homoseksualiteit. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Henk Krol over partner die profvoetballer was: ‘Uit de kast komen was groot probleem’ (video) Bekijk deze video » Onderzoek: homoseksualiteit wordt nauwelijks besproken op basisscholen (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Bart Vriends praat niet met teamgenoten over homoseksualiteit

Het blijft een probleem: homoseksualiteit en de voetballerij. Voor veel homoseksuele voetballers is de stap om uit de kast te komen te groot, omdat het een mannenwereldje is waarin men ervan uitgaat dat iedereen hetero is. Ook Bart Vriends (Sparta Rotterdam) zou er daarom niet snel voor kiezen om met teamgenoten te praten over homoseksualiteit.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Bart Vriends praat niet met teamgenoten over homoseksualiteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen