Suzanne Schulting emotioneel in De Vooravond na filmpje over Lara van Ruijven

Suzanne Schulting emotioneel in De Vooravond na filmpje over Lara van Ruijven

In De Vooravond zijn shorttracker Suzanne Schulting en bondscoach Jeroen Otter te gast om te praten over hun heftige zomer, waarin teamgenoot Lara van Ruijven overleed. Na het zien van beelden van Van Ruijven krijgt Schulting het te kwaad: "Die komt even binnen."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Suzanne Schulting emotioneel in <em>De Vooravond</em> na filmpje over Lara van Ruijven In De Vooravond zijn shorttracker Suzanne Schulting en bondscoach Jeroen Otter te gast om te praten over hun heftige zomer, waarin teamgenoot Lara van Ruijven overleed. Na het zien van beelden van Van Ruijven krijgt Schulting het te kwaad: "Die komt even binnen." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. KwaliteitenGelukkig springt Otter snel bij om te vertellen over de ongekende kwaliteiten die Van Ruijven had. Ook hij heeft het echter moeilijk met het verlies; ze hebben duizend dagen alleen al samen in hotels doorgebracht, overal ter wereld. Wanneer Schulting zich heeft herpakt, zegt ze: "Het is heel apart dat iemand van de ene op de andere dag uit het leven is weggerukt." Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ploeggenoten van shorttrackster Lara van Ruijven emotioneel: 'Ze was zo positief' (video) Bekijk deze video » Video: bijzonder afscheid voor shorttrackster Lara van Ruijven Bekijk deze video »
Talkshow :
Suzanne Schulting emotioneel in De Vooravond na filmpje over Lara van Ruijven

Kwaliteiten
Gelukkig springt Otter snel bij om te vertellen over de ongekende kwaliteiten die Van Ruijven had. Ook hij heeft het echter moeilijk met het verlies; ze hebben duizend dagen alleen al samen in hotels doorgebracht, overal ter wereld. Wanneer Schulting zich heeft herpakt, zegt ze: "Het is heel apart dat iemand van de ene op de andere dag uit het leven is weggerukt."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Suzanne Schulting emotioneel in De Vooravond na filmpje over Lara van Ruijven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier