De Vooravond: Fidan Ekiz en Renze Klamer lezen voor vanwege Kinderboekenweek

De Vooravond: Fidan Ekiz en Renze Klamer lezen voor vanwege Kinderboekenweek

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em>: Fidan Ekiz en Renze Klamer lezen voor vanwege Kinderboekenweek Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Het is de komende dagen weer Kinderboekenweek, een jaarlijks terugkerend evenement waarmee kinderen wordt aangespoord te lezen. Voorlezen kan natuurlijk ook, en dat is precies wat de jonge ouders (en presentatoren) Fidan Ekiz en Renze Klamer doen in De Vooravond - speciaal voor alle jonge kinderen die nog wakker zijn. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Mylo brengt diversiteit in de kinderboekenweek (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond: Fidan Ekiz en Renze Klamer lezen voor vanwege Kinderboekenweek

Het is de komende dagen weer Kinderboekenweek, een jaarlijks terugkerend evenement waarmee kinderen wordt aangespoord te lezen. Voorlezen kan natuurlijk ook, en dat is precies wat de jonge ouders (en presentatoren) Fidan Ekiz en Renze Klamer doen in De Vooravond - speciaal voor alle jonge kinderen die nog wakker zijn.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond: Fidan Ekiz en Renze Klamer lezen voor vanwege Kinderboekenweek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen