Aanhanger zorgt voor extreme irritatie in Chateau Meiland (video)

Aanhanger zorgt voor extreme irritatie in Chateau Meiland (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Als Martien en Erica een vloer gaan halen voor Nadège, gaat dat niet zonder slag of stoot. Want achteruit rijden met een aanhanger, hoe ging dat ook alweer?

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.

Aanhanger zorgt voor <em>extreme irritatie</em> in <em>Chateau Meiland</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv. Als Martien en Erica een vloer gaan halen voor Nadège, gaat dat niet zonder slag of stoot. Want achteruit rijden met een aanhanger, hoe ging dat ook alweer? Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien wil aan de botox (video) Bekijk deze video » Martien en Maxime weer op zoek naar een schat in Chateau Meiland (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Aanhanger zorgt voor extreme irritatie in Chateau Meiland (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aanhanger zorgt voor extreme irritatie in Chateau Meiland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen