Chateau Meiland: liefdevolle Martien en Erica helpen onbekende vrouw (video)

Chateau Meiland: liefdevolle Martien en Erica helpen onbekende vrouw (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Normaal gesproken staat Chateau Meiland bol van vrolijkheid en gezelligheid. In de uitzending van vanavond was er echter ook een serieuze noot.

Tekst gaat verder onder de video's

Onbekende vrouw
Wanneer een onbekende vrouw het chateau bezoekt en hulp nodig heeft, laten Martien en Erica hun hart spreken en helpen ze haar op een liefdevolle manier. Het werd hierdoor een bijzondere en emotionele uitzending van Chateau Meiland, waarin de familie laat zien hoe mooi het is als je echt iemand kan helpen. Al is het alleen maar met een luisterend oor.

Bekijk de video van Chateau Meiland hieronder:

<em>Chateau Meiland</em>: liefdevolle Martien en Erica helpen <em>onbekende vrouw</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Chateau Meiland van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Chateau Meiland van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv. Normaal gesproken staat Chateau Meiland bol van vrolijkheid en gezelligheid. In de uitzending van vanavond was er echter ook een serieuze noot. Tekst gaat verder onder de video's Onbekende vrouwWanneer een onbekende vrouw het chateau bezoekt en hulp nodig heeft, laten Martien en Erica hun hart spreken en helpen ze haar op een liefdevolle manier. Het werd hierdoor een bijzondere en emotionele uitzending van Chateau Meiland, waarin de familie laat zien hoe mooi het is als je echt iemand kan helpen. Al is het alleen maar met een luisterend oor. Bekijk de video van Chateau Meiland hieronder: Bekijk ook Chateau Meiland gemist? Martien wil aan de botox (video) Bekijk deze video » Martien en Maxime weer op zoek naar een schat in Chateau Meiland (video) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Erica wordt helemaal gek van aanhanger: "Klotedingen!" Bekijk deze video »
Entertainment :
Chateau Meiland: liefdevolle Martien en Erica helpen onbekende vrouw (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: liefdevolle Martien en Erica helpen onbekende vrouw (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen