Beste Zangers: Wulf zingt Over De Muur

Beste Zangers: Wulf zingt Over De Muur

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het nummer Over De Muur van Klein Orkest is door Wulf voor Stef Bos gezongen in Beste Zangers. Wulf heeft er wel een eigentijdse draai aan gegeven door het tweede couplet en refrein aan te passen: "Een fantastische sprong in het duister", aldus Stef Bos.

Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beste Zangers</em>: Wulf zingt <em>Over De Muur</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het nummer Over De Muur van Klein Orkest is door Wulf voor Stef Bos gezongen in Beste Zangers. Wulf heeft er wel een eigentijdse draai aan gegeven door het tweede couplet en refrein aan te passen: "Een fantastische sprong in het duister", aldus Stef Bos. Bekijk het fragment hieronder. Beste Zangers is elke donderdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste Zangers: Miss Montreal zingt 'Viervoeters' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Wulf laat iedereen dansen met 'Till the sun comes up' (video) Bekijk deze video » Beste Zangers: Tabitha zingt 'Ik hou van mij' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Beste Zangers: Wulf zingt Over De Muur

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beste Zangers: Wulf zingt Over De Muur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen