Zien: bewoners Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid (video)

Zien: bewoners Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid (video)

Het is natuurijk heel vervelend als je last hebt van geluidsoverlast. Deze bewoners van een Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid: "Ik ben in staat om te gaan verhuizen." In deze video van Hart van Nederland zijn ze aan het woord.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zien: bewoners <em>Rotterdamse flat</em> worden gek van tramgeluid (video) Het is natuurijk heel vervelend als je last hebt van geluidsoverlast. Deze bewoners van een Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid: "Ik ben in staat om te gaan verhuizen." In deze video van Hart van Nederland zijn ze aan het woord. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Supermarktmanager: "Hak gewoon knoop door met mondkapjesplicht!" (video) Bekijk deze video » Mucheraldo (17) overleden na steekpartij: ‘Niet eens betrokken bij ruzie’ (video) Bekijk deze video » Dringend mondkapjesadvies buiten lessen in middelbare school (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: bewoners Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: bewoners Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen