Op1: Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen over gevolgen corona

Op1: Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen over gevolgen corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen: "Om de economische schade hoef je de lockdown bijna niet te laten. Wat we zien is dat de schade al begint te komen voor de maatregelen er zijn"

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Hoofdeconoom van <em>ABNAMRO</em> Sandra Phlippen over <em>gevolgen corona</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 oktober terugkijken bij Gids.tv. Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen: "Om de economische schade hoef je de lockdown bijna niet te laten. Wat we zien is dat de schade al begint te komen voor de maatregelen er zijn" Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op 1 gemist? Xander van der Wulp over mondkapjesadvies Rutte Bekijk deze video » Op1 gemist? "Mondkapjes gaan niet leiden tot meer besef" Bekijk deze video » Op1 gemist? "Het coronavirus doet het niet beter dan alle artsen" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen over gevolgen corona

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen over gevolgen corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen