Pech voor Gerrie: vrachtwagen besturen met één arm mag echt niet meer

Pech voor Gerrie: vrachtwagen besturen met één arm mag echt niet meer

Voor Gerrie is het een moeilijke dag. De kogel is door de kerk omtrent zijn rijbewijs: het besturen van een vrachtwagen mag (eigenlijk al sinds 2003) niet meer met één arm. Directeur van het CBR Alexander Pechtold reageert.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

<em>Pech voor Gerrie</em>: vrachtwagen besturen met één arm mag echt niet meer Voor Gerrie is het een moeilijke dag. De kogel is door de kerk omtrent zijn rijbewijs: het besturen van een vrachtwagen mag (eigenlijk al sinds 2003) niet meer met één arm. Directeur van het CBR Alexander Pechtold reageert. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Video: Schietpartij en explosief in Amsterdam Nieuw-West Bekijk deze video » Jan (78) en Kitty (72) verjagen overvallers uit huis, bekijk hun reactie Bekijk deze video » Zien: bewoners Rotterdamse flat worden gek van tramgeluid (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Pech voor Gerrie: vrachtwagen besturen met één arm mag echt niet meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pech voor Gerrie: vrachtwagen besturen met één arm mag echt niet meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen