Kijk LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ

Kijk LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ

Kijk hier op vrijdag 2 oktober vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ.

Op vrijdag 2 oktober is de loting voor de groepsfase van de Europa League. FOX Sports 1 doet om 13.00 uur live verslag op tv. Je kunt de loting ook bekijken via bovenstaande livestream.

Feyenoord, AZ en PSV hebben zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Vrijdagmiddag wordt duidelijk welke tegenstanders ze in de groep krijgen.

De loting voor de groepsfase van de Europa League is vrijdag 2 oktober om 13.00 uur live te zien op FOX Sports 1 en op deze livestream via Gids.tv.

Kijk LIVE naar de loting van de <em>Europa League</em> met Feyenoord, PSV en AZ Kijk hier op vrijdag 2 oktober vanaf 13.00 uur LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ. Op vrijdag 2 oktober is de loting voor de groepsfase van de Europa League. FOX Sports 1 doet om 13.00 uur live verslag op tv. Je kunt de loting ook bekijken via bovenstaande livestream. Feyenoord, AZ en PSV hebben zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. Vrijdagmiddag wordt duidelijk welke tegenstanders ze in de groep krijgen. De loting voor de groepsfase van de Europa League is vrijdag 2 oktober om 13.00 uur live te zien op FOX Sports 1 en op deze livestream via Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Willem II - Rangers (voorronde Europa League) Bekijk deze video » Samenvatting Rosenborg - PSV (voorronde Europa League) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar de loting van de Europa League met Feyenoord, PSV en AZ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen