Video: Duncan Laurence blikt uitgebreid terug op leven voor en na Songfestival

Video: Duncan Laurence blikt uitgebreid terug op leven voor en na Songfestival

Het is alweer ruim een jaar geleden dat Duncan Laurence met Arcade het Eurovisie Songfestival wist te winnen. Door de coronacrisis vond er afgelopen jaar geen Songfestival plaats, en is Duncan nog steeds de meest recente winnaar. In een video van het Eurovisie Songfestival blikt Laurence terug op zijn leven voor en na het Eurovisie Songfestival, en hoe drastisch dit voor hem veranderd is.

Bekijk het interview met Duncan Laurence over het Songfestival en meer in de video hieronder.

Video: <em>Duncan Laurence</em> blikt uitgebreid terug op leven voor en na <em>Songfestival</em> Het is alweer ruim een jaar geleden dat Duncan Laurence met Arcade het Eurovisie Songfestival wist te winnen. Door de coronacrisis vond er afgelopen jaar geen Songfestival plaats, en is Duncan nog steeds de meest recente winnaar. In een video van het Eurovisie Songfestival blikt Laurence terug op zijn leven voor en na het Eurovisie Songfestival, en hoe drastisch dit voor hem veranderd is. Bekijk het interview met Duncan Laurence over het Songfestival en meer in de video hieronder. Video: Ilse DeLange kondigt opvolger Duncan Laurence aan in RTL Boulevard Bekijk deze video » De Vooravond gemist? Duncan Laurence geeft prachtig voorproefje van zijn debuutalbum (video) Bekijk deze video »
Songfestival :
Video: Duncan Laurence blikt uitgebreid terug op leven voor en na SongfestivalCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Duncan Laurence blikt uitgebreid terug op leven voor en na Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen