Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’

Nicol is lekker aan het winkelen, en dan komt ze bijzondere broeken tegen. De een heeft leren pijpen, de ander heeft push-up billen…

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’ Nicol is lekker aan het winkelen, en dan komt ze bijzondere broeken tegen. De een heeft leren pijpen, de ander heeft push-up billen… Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter maakt dubieuze foto’s van shoppende Nicol Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Boze reacties na acties regenbui Bekijk deze video »



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier