Familie Gillis: massa is kassa over asielzoekers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa over asielzoekers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: massa is kassa over asielzoekers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van 'Familie Gillis: massa is kassa' zijn de klachten op het park Parelstrand verdwenen, nadat de asielzoekers weg zijn. CaravansPeter had het pittig met een aantal klagers op het park, maar inmiddels kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers en zijn de klachten over de asielzoekers als sneeuw voor de zon verdwenen. Harley'sPeter en Mark hebben er alle vertrouwen in. En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, gaan vader en zoon lekker toeren op hun Harley's. Hun motorskills worden getest als ze een kijkje nemen bij de rijlessen van Ruud en Inge. VillaNicol roept weer eens de hulp in van haar goede vrienden Mieke en Johnnie, ze hebben een villa in de verkoop en die moet er wel top uitzien voor de kijkers. Uiteraard neem Nicol haar eigen verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van deze klus.
Uitzending :
Familie Gillis: massa is kassa over asielzoekers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van 'Familie Gillis: massa is kassa' zijn de klachten op het park Parelstrand verdwenen, nadat de asielzoekers weg zijn.

Caravans
Peter had het pittig met een aantal klagers op het park, maar inmiddels kunnen de caravans weer verhuurd worden aan vakantiegangers en zijn de klachten over de asielzoekers als sneeuw voor de zon verdwenen.

Harley's
Peter en Mark hebben er alle vertrouwen in. En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn, gaan vader en zoon lekker toeren op hun Harley's. Hun motorskills worden getest als ze een kijkje nemen bij de rijlessen van Ruud en Inge.

Villa
Nicol roept weer eens de hulp in van haar goede vrienden Mieke en Johnnie, ze hebben een villa in de verkoop en die moet er wel top uitzien voor de kijkers. Uiteraard neem Nicol haar eigen verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van deze klus.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: massa is kassa over asielzoekers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier