Zien: politie maakt einde aan illegaal feest in Weert met 100 bezoekers

Zien: politie maakt einde aan illegaal feest in Weert met 100 bezoekers

De politie in Weert heeft zondagochtend een einde gemaakt een een illegaal feest. Na verschillende meldingen van geluidsoverlast kwam de politie in actie, compleet met schilden en wapenstokken. Het was een feest met ruim honderd mensen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder:

Zien: politie maakt einde aan <em>illegaal feest in Weert</em> met 100 bezoekers De politie in Weert heeft zondagochtend een einde gemaakt een een illegaal feest. Na verschillende meldingen van geluidsoverlast kwam de politie in actie, compleet met schilden en wapenstokken. Het was een feest met ruim honderd mensen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder: Bekijk ook Bijzonder: Duizenden goudstaven van de Nederlandse Bank verhuist door de Koninklijke Marechaussee (video) Bekijk deze video » Emotionele oproep stiefvader 12-jarige Sara: 'Help mij haar te vinden' Bekijk deze video » Donald Trump laat in video weten zich beter te voelen: 'Ik kom snel terug!' Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: politie maakt einde aan illegaal feest in Weert met 100 bezoekers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV