Zien: Boyan Slat over uitvinding waarmee hij plastic uit zee vist (video)

Zien: Boyan Slat over uitvinding waarmee hij plastic uit zee vist (video)

Boyan Slat is een Nederlandse uitvinder van 26 jaar. Al jaren heeft hij een missie: plastic uit het water halen. Daarom heeft hij de Ocean Cleanup opgericht. Dat is een bedrijf dat met speciale machines het water op aarde schoon maakt. Op die manier wil Boyan zorgen voor schone rivieren en zeeën.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder:

Zien: <em>Boyan Slat</em> over uitvinding waarmee hij <em>plastic uit zee</em> vist (video) Boyan Slat is een Nederlandse uitvinder van 26 jaar. Al jaren heeft hij een missie: plastic uit het water halen. Daarom heeft hij de Ocean Cleanup opgericht. Dat is een bedrijf dat met speciale machines het water op aarde schoon maakt. Op die manier wil Boyan zorgen voor schone rivieren en zeeën. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder: Bekijk ook Zien: kinderen vinden dat Joe Biden en Donald Trump "lief voor elkaar" moeten zijn Bekijk deze video » Zien: Diederik Gommers vertelt over unieke samenwerking met Famke Louise Bekijk deze video » Video: de oude game Among Us is opeens razend populair Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Boyan Slat over uitvinding waarmee hij plastic uit zee vist (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Boyan Slat over uitvinding waarmee hij plastic uit zee vist (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV