Zien: zo is Johan Derksen in Drenthe beland (Waar is de Mol?)

Zien: zo is Johan Derksen in Drenthe beland (Waar is de Mol?)

Hieronder zie je een fragment uit Waar is de Mol? van SBS6. Je kan alle uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen vertelt in deze aflevering van Waar is de Mol? hoe hij in Drenthe is beland. Ook geeft Johan een rondleiding aan Johnny door zijn mancave. Deze heeft hij laten bouwen om voetbal te kijken en om te werken.

Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder:

Zien: zo is <em>Johan Derksen</em> in Drenthe beland (<em>Waar is de Mol?</em>) Hieronder zie je een fragment uit Waar is de Mol? van SBS6. Je kan alle uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen vertelt in deze aflevering van Waar is de Mol? hoe hij in Drenthe is beland. Ook geeft Johan een rondleiding aan Johnny door zijn mancave. Deze heeft hij laten bouwen om voetbal te kijken en om te werken. Bekijk de video van Waar is de Mol? hieronder: Bekijk ook Johan Derksen: "Kiki Bertens is een dramaqueen, echt lachwekkend die truthola!" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen in Waar is de Mol? tegen Johnny: "Jouw vader betaalt mijn hobby" (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over Virgil van Dijk: "Zwaar overschatte speler" (VI) Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: zo is Johan Derksen in Drenthe beland (Waar is de Mol?)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo is Johan Derksen in Drenthe beland (Waar is de Mol?) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier