Jinek gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren

Jinek gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 5 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 5 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 5 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 5 oktober terugkijken bij Gids.tv. In de speciale corona-uitzending van Jinek waren ook een aantal studenten aanwezig om hun verontwaardiging te uiten over de coronamaatregelen. Voor jongeren voelt het coronavirus namelijk totaal niet als een bedreiging, een gevoel dat gestaafd wordt door de statistieken. Ook zeggen de studenten in Jinek dat ze zich wel degelijk bewust zijn van de teneur in de maatschappij, en dat ze vooral in de eerste lockdown ook veel offers hebben gebracht. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Studenten over corona en feestjes: ‘Met de vinger naar ons wijzen is onterecht’ (video) Bekijk deze video » Zien: politie maakt einde aan studentenfeest in Leiden (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren

In de speciale corona-uitzending van Jinek waren ook een aantal studenten aanwezig om hun verontwaardiging te uiten over de coronamaatregelen. Voor jongeren voelt het coronavirus namelijk totaal niet als een bedreiging, een gevoel dat gestaafd wordt door de statistieken. Ook zeggen de studenten in Jinek dat ze zich wel degelijk bewust zijn van de teneur in de maatschappij, en dat ze vooral in de eerste lockdown ook veel offers hebben gebracht.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV