Goedemorgen Nederland: D66 wil ook mondkapjes in mbo en hoger onderwijs

Goedemorgen Nederland: D66 wil ook mondkapjes in mbo en hoger onderwijs

Op middelbare scholen zijn mondkapjes inmiddels verplicht, maar dat gaat volgens Jan Paternotte niet ver genoeg. Het Tweede Kamerlid van D66 wil dat ook op mbo's en het hoger onderwijs mondkapjes worden gedragen, om die onderwijsinstellingen uit hun isolement te halen; duizenden studenten krijgen nu alleen digitaal les.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: D66 wil ook mondkapjes in mbo en hoger onderwijs Op middelbare scholen zijn mondkapjes inmiddels verplicht, maar dat gaat volgens Jan Paternotte niet ver genoeg. Het Tweede Kamerlid van D66 wil dat ook op mbo's en het hoger onderwijs mondkapjes worden gedragen, om die onderwijsinstellingen uit hun isolement te halen; duizenden studenten krijgen nu alleen digitaal les. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Studenten verontwaardigd over strenge maatregelen voor jongeren Bekijk deze video » Jinek gemist? Ahmed Aboutaleb gefrustreerd: "Ik strijd al half jaar voor mondkapjesplicht" Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: D66 wil ook mondkapjes in mbo en hoger onderwijs


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: D66 wil ook mondkapjes in mbo en hoger onderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV