Kijk LIVE: Het coronavirus - feiten en fabels (video)

Kijk LIVE: Het coronavirus - feiten en fabels (video)

Dinsdagavond komt de NOS wederom met een speciale nieuwsuitzending rondom corona. In Het coronavirus: feiten en fabels wordt wederom ingegaan op de werking van het virus, op het veelbesproken gebruik van mondkapjes en er is aandacht voor het nut en de noodzaak van maatregelen. De hele uitzending kun je hieronder LIVE bekijken, vanaf 20:30 uur.

Kijk LIVE: <em>Het coronavirus</em> - feiten en fabels (video) Dinsdagavond komt de NOS wederom met een speciale nieuwsuitzending rondom corona. In Het coronavirus: feiten en fabels wordt wederom ingegaan op de werking van het virus, op het veelbesproken gebruik van mondkapjes en er is aandacht voor het nut en de noodzaak van maatregelen. De hele uitzending kun je hieronder LIVE bekijken, vanaf 20:30 uur. Bekijk ook Jinek gemist? Diederik Gommers: "Zonder coronaregels helft van Nederland besmet" Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Het coronavirus - feiten en fabels (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Het coronavirus - feiten en fabels (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen