Video: wat doet remdesivir en waarom is er een tekort aan?

Video: wat doet remdesivir en waarom is er een tekort aan?

Er is een tekort aan de belangrijke virusremmer remdesivir: "Ziekenhuizen kunnen het medicijn momenteel niet bestellen. Het blijkt dat dit via de Europese Commissie wordt ingekocht en er is een aanvraag vanuit Nederland die niet geleverd kan worden", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

'Niet goed'
Jan Paternotte (D66) vertelt dat het middel ervoor kan zorgen dat mensen korter op de intensive care hoeven liggen. "Dat er nu te weinig is, is natuurlijk niet goed. We moeten er voor zorgen dat de productie heel snel weer op orde is." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: wat doet <em>remdesivir</em> en waarom is er een tekort aan? Er is een tekort aan de belangrijke virusremmer remdesivir: "Ziekenhuizen kunnen het medicijn momenteel niet bestellen. Het blijkt dat dit via de Europese Commissie wordt ingekocht en er is een aanvraag vanuit Nederland die niet geleverd kan worden", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. 'Niet goed'Jan Paternotte (D66) vertelt dat het middel ervoor kan zorgen dat mensen korter op de intensive care hoeven liggen. "Dat er nu te weinig is, is natuurlijk niet goed. We moeten er voor zorgen dat de productie heel snel weer op orde is." Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Mark Rutte en Hugo de Jonge doen belangrijke mededeling in Tijd voor MAX Bekijk deze video » Kijk LIVE: Het coronavirus - feiten en fabels (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: wat doet remdesivir en waarom is er een tekort aan?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: wat doet remdesivir en waarom is er een tekort aan? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV