Donald Trump kreeg corona bij ‘super spreader event’ Witte Huis: bekijk de beelden

Donald Trump kreeg corona bij ‘super spreader event’ Witte Huis: bekijk de beelden

Donald Trump is tijdens een evenement op het Witte Huis besmet geraakt met het coronavirus. En de Amerikaanse president is zeker niet de enige…

Geen mondkapjes of social distancing
In een video van Now This is te zien hoe dicht iedereen op elkaar zat tijdens het event. Ook wordt aangewezen wie in het publiek onder meer allemaal het coronavirus hebben gekregen. De bijeenkomst vond dan wel buiten plaats, maar bijna niemand droeg een mondkapje of hield afstand.

Bekijk de beelden van wat het ‘super spreader event’ wordt genoemd hieronder.

<em>Donald Trump</em> kreeg corona bij ‘super spreader event’ Witte Huis: bekijk de beelden Donald Trump is tijdens een evenement op het Witte Huis besmet geraakt met het coronavirus. En de Amerikaanse president is zeker niet de enige… Bekijk ook Video: Donald Trump verlaat ziekenhuis om supporters te besmetten Bekijk deze video » Geen mondkapjes of social distancingIn een video van Now This is te zien hoe dicht iedereen op elkaar zat tijdens het event. Ook wordt aangewezen wie in het publiek onder meer allemaal het coronavirus hebben gekregen. De bijeenkomst vond dan wel buiten plaats, maar bijna niemand droeg een mondkapje of hield afstand. Bekijk de beelden van wat het ‘super spreader event’ wordt genoemd hieronder. Zien: Donald Trump terug in Witte Huis, roept volk op "niet bang" te zijn voor corona Bekijk deze video » Jinek: Hoe gebruikt Donald Trump het coronavirus in zijn voordeel? Bekijk deze video »
Buitenland :
Donald Trump kreeg corona bij ‘super spreader event’ Witte Huis: bekijk de beeldenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV