Moeder Nicky Verstappen tegen Jos B.: "Jij bent de dader" (video)

Moeder Nicky Verstappen tegen Jos B.: "Jij bent de dader" (video)

De moeder van Nicky Verstappen richtte woensdag het woord tegen verdachte Jos B., in de moordzaak van haar zoon: "Jij bent verantwoordelijk voor Nicky's dood. Jij was erbij. Jij bent de dader, wij hebben daar geen enkele twijfel over", aldus Berthie Verstappen.

Laf
Dapper vervolgt ze: "Wat doe jij? Je zwijgt voornamelijk. De man die flink genoeg was om een onschuldig kind om het leven te brengen was de eerste twee jaar na zijn arrestatie te laf om iets te zeggen." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

Moeder <em>Nicky Verstappen</em> tegen Jos B.: &quot;Jij bent de dader&quot; (video) De moeder van Nicky Verstappen richtte woensdag het woord tegen verdachte Jos B., in de moordzaak van haar zoon: "Jij bent verantwoordelijk voor Nicky's dood. Jij was erbij. Jij bent de dader, wij hebben daar geen enkele twijfel over", aldus Berthie Verstappen. LafDapper vervolgt ze: "Wat doe jij? Je zwijgt voornamelijk. De man die flink genoeg was om een onschuldig kind om het leven te brengen was de eerste twee jaar na zijn arrestatie te laf om iets te zeggen." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook RTL Boulevard: Ouders Nicky Verstappen horen Jos B. vol ongeloof aan Bekijk deze video » Samenvatting van aangrijpende dag in zaak Nicky Verstappen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Moeder Nicky Verstappen tegen Jos B.: "Jij bent de dader" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV