Kijk LIVE naar Ajax - AZ (oefenwedstrijd)

Kijk LIVE naar Ajax - AZ (oefenwedstrijd)

De interlandperiode is aangebroken en dat betekent dat de Eredivisie even stilligt. Het biedt een mooie gelegenheid voor Erik ten Hag en Arne Slot, de trainers van Ajax en AZ, om andere spelers uit hun selectie eens aan het werk te zien. De nummers één en twee van vorig seizoen spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar.

Bekijk de samenvatting van Ajax - AZ.

Kijk LIVE naar <em>Ajax - AZ</em> (oefenwedstrijd) De interlandperiode is aangebroken en dat betekent dat de Eredivisie even stilligt. Het biedt een mooie gelegenheid voor Erik ten Hag en Arne Slot, de trainers van Ajax en AZ, om andere spelers uit hun selectie eens aan het werk te zien. De nummers één en twee van vorig seizoen spelen een oefenwedstrijd tegen elkaar. Bekijk de samenvatting van Ajax - AZ. Davy KlaassenHet is de eerste keer dat middenvelder Davy Klaassen weer in actie komt voor de Amsterdammers, sinds hij voor elf miljoen euro werd overgenomen van Werder Bremen. Ook een aantal andere spelers, die normaal niet vaak in actie komen, krijgt de kans om Ten Hag en Slot te overtuigen van hun kwaliteiten. De wedstrijd wordt gespeeld op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Kijk hierboven op woensdag 7 oktober vanaf 14.00 uur LIVE naar de oefenwedstrijd Ajax - AZ. Bekijk ook Samenvatting FC Groningen - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Davy Klaassen: "Dat Ajax-shirt en de Arena doen mij toch altijd wat" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar Ajax - AZ (oefenwedstrijd)

Davy Klaassen
Het is de eerste keer dat middenvelder Davy Klaassen weer in actie komt voor de Amsterdammers, sinds hij voor elf miljoen euro werd overgenomen van Werder Bremen. Ook een aantal andere spelers, die normaal niet vaak in actie komen, krijgt de kans om Ten Hag en Slot te overtuigen van hun kwaliteiten. De wedstrijd wordt gespeeld op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax.

Kijk hierboven op woensdag 7 oktober vanaf 14.00 uur LIVE naar de oefenwedstrijd Ajax - AZ.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar Ajax - AZ (oefenwedstrijd) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen