Jos B. tegen moeder Nicky Verstappen: "Misschien eerder antwoord moeten geven" (video)

Jos B. tegen moeder Nicky Verstappen: "Misschien eerder antwoord moeten geven" (video)

Vandaag was een buitengewoon emotionele dag in de zaak rond de dood van Nicky Verstappen. De nabestaanden kwamen aan het woord, en de moeder van Nicky begon met een hartverscheurende verklaring. Verdachte Jos B. reageerde kort: "Misschien had ik eerder antwoord moeten geven."

Jos B. tegen moeder <em>Nicky Verstappen</em>: &quot;Misschien eerder antwoord moeten geven&quot; (video) Vandaag was een buitengewoon emotionele dag in de zaak rond de dood van Nicky Verstappen. De nabestaanden kwamen aan het woord, en de moeder van Nicky begon met een hartverscheurende verklaring. Verdachte Jos B. reageerde kort: "Misschien had ik eerder antwoord moeten geven." MonsterVolgens B. kan hij echter niets veranderen aan zijn verklaring: dat is hoe hij het heeft meegemaakt, ook al is het niet wat de familie Verstappen graag zou willen horen. Na zijn korte reactie zien we hoe een aangeslagen Femke Verstappen, de zus van Nicky, het woord neemt. Zij vertelt hoe haar jeugd in 1998 stopte en dat ze Kerst en verjaardagen vaak oversloegen, omdat haar broertje er niet meer was. "Voor mij ben je geen mens, je bent een monster," besluit Femke. Bekijk de video van de nabestaanden van Nicky Verstappen hierboven. Bekijk ook Samenvatting van aangrijpende dag in zaak Nicky Verstappen (video) Bekijk deze video » Moeder Nicky Verstappen tegen Jos B.: "Jij bent de dader" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Jos B. tegen moeder Nicky Verstappen: "Misschien eerder antwoord moeten geven" (video)

Monster
Volgens B. kan hij echter niets veranderen aan zijn verklaring: dat is hoe hij het heeft meegemaakt, ook al is het niet wat de familie Verstappen graag zou willen horen. Na zijn korte reactie zien we hoe een aangeslagen Femke Verstappen, de zus van Nicky, het woord neemt. Zij vertelt hoe haar jeugd in 1998 stopte en dat ze Kerst en verjaardagen vaak oversloegen, omdat haar broertje er niet meer was. "Voor mij ben je geen mens, je bent een monster," besluit Femke.

Bekijk de video van de nabestaanden van Nicky Verstappen hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jos B. tegen moeder Nicky Verstappen: "Misschien eerder antwoord moeten geven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV