Zien: Harry Mens wint oeuvreprijs voor "parodie op talkshow" Business Class

Zien: Harry Mens wint oeuvreprijs voor "parodie op talkshow" Business Class

Elk jaar worden de TV Knollen uitgereikt voor de grootste televisieblunders van het jaar uitgereikt, en dit keer was er voor het eerst een Lifetime Achievement Award vergeven. Die kon uiteraard door niemand minder dan Harry Mens worden gewonnen, voor Business Class - volgens de jury een "parodie op een talkshow".

Zien: <em>Harry Mens</em> wint oeuvreprijs voor &quot;parodie op talkshow&quot; <em>Business Class</em> Elk jaar worden de TV Knollen uitgereikt voor de grootste televisieblunders van het jaar uitgereikt, en dit keer was er voor het eerst een Lifetime Achievement Award vergeven. Die kon uiteraard door niemand minder dan Harry Mens worden gewonnen, voor Business Class - volgens de jury een "parodie op een talkshow". René van der GijpHarry Mens is door voetbalanalist René van der Gijp meermaals bestempeld tot de slechtste interviewer aller tijden, en fragmenten uit het programma Business Class zorgen altijd voor de nodige hilariteit in Veronica Inside. Zonder enige zelfkennis zij Harry eerder dit jaar nog dat hij de plek van Matthijs van Nieuwkerk als presentator van De wereld draait door wel kon overnemen. Maxim Hartman ging langs voor een nogal ongemakkelijk gesprek. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Paragnost over huwelijk van René van der Gijp: "Hij gaat nog kinderen krijgen, dat eist zij" Bekijk deze video » Harry Mens wordt opnieuw uitgelachen in Veronica Inside Bekijk deze video »
TV :
Zien: Harry Mens wint oeuvreprijs voor "parodie op talkshow" Business Class

René van der Gijp
Harry Mens is door voetbalanalist René van der Gijp meermaals bestempeld tot de slechtste interviewer aller tijden, en fragmenten uit het programma Business Class zorgen altijd voor de nodige hilariteit in Veronica Inside. Zonder enige zelfkennis zij Harry eerder dit jaar nog dat hij de plek van Matthijs van Nieuwkerk als presentator van De wereld draait door wel kon overnemen. Maxim Hartman ging langs voor een nogal ongemakkelijk gesprek.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Harry Mens wint oeuvreprijs voor "parodie op talkshow" Business Class of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier