Zien: Michael van Gerwen wint in eerste ronde World Grand Prix van Krzysztof Ratajski

Zien: Michael van Gerwen wint in eerste ronde World Grand Prix van Krzysztof Ratajski

Michael van Gerwen is sinds de coronacrisis hopeloos uit vorm en werd zelfs uit de Premier League gekegeld. Op de World Grand Prix hoopt hij de smaak weer te pakken te krijgen, maar de eerste ronde verliep uiterst moeizaam.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> wint in eerste ronde World Grand Prix van Krzysztof Ratajski Michael van Gerwen is sinds de coronacrisis hopeloos uit vorm en werd zelfs uit de Premier League gekegeld. Op de World Grand Prix hoopt hij de smaak weer te pakken te krijgen, maar de eerste ronde verliep uiterst moeizaam. Krzysztof RatajskiVan Gerwen nam het in zijn eerste wedstrijd op de World Grand Prix op tegen de Pool Krzysztof Ratajski. De Grand Prix is het enige toernooi op de dartkalender waar spelers met een dubbel moeten eindigen én beginnen, en dat zorgt regelmatig voor de nodige problemen. Van Gerwen begon goed aan de wedstrijd, maar al snel ging het bergafwaarts. Uiteindelijk won hij toch met 2-1 in sets. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Krzysztof Ratajski hierboven. Bekijk ook Video: Simon Whitlock veegt vloer aan met Michael van Gerwen op World Matchplay Darts Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen wint in eerste ronde World Grand Prix van Krzysztof Ratajski

Krzysztof Ratajski
Van Gerwen nam het in zijn eerste wedstrijd op de World Grand Prix op tegen de Pool Krzysztof Ratajski. De Grand Prix is het enige toernooi op de dartkalender waar spelers met een dubbel moeten eindigen én beginnen, en dat zorgt regelmatig voor de nodige problemen. Van Gerwen begon goed aan de wedstrijd, maar al snel ging het bergafwaarts. Uiteindelijk won hij toch met 2-1 in sets.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Krzysztof Ratajski hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV