Exclusieve beelden: ouders Nicky Verstappen doen hun verhaal in RTL Boulevard

Exclusieve beelden: ouders Nicky Verstappen doen hun verhaal in RTL Boulevard

Het was vandaag, ruim twintig jaar na de dood van Nicky Verstappen, opnieuw een emotionele dag voor zijn vader Peetje en moeder Berthie. RTL Boulevard volgde ze op de dag dat ze hun verklaring mochten afleggen in de rechtszaal, en de Verstappen vertellen hun exclusieve verhaal in het tv-programma.

Exclusieve beelden: ouders <em>Nicky Verstappen</em> doen hun verhaal in <em>RTL Boulevard</em> Het was vandaag, ruim twintig jaar na de dood van Nicky Verstappen, opnieuw een emotionele dag voor zijn vader Peetje en moeder Berthie. RTL Boulevard volgde ze op de dag dat ze hun verklaring mochten afleggen in de rechtszaal, en de Verstappen vertellen hun exclusieve verhaal in het tv-programma. Levens verwoestVoor de eerste keer mochten de nabestaanden van Verstappen vertellen hoe Jos B., de verdachte in de moordzaak, hun levens heeft verwoest. Hoewel nog niet vaststaat dat B. de dader is, weet de familie Verstappen vrijwel zeker dat hij hun Nicky heeft vermoord. In de rechtszaal liepen de emoties dan ook hoog op toen de familie hem voor het eerst recht in de ogen keek. Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Moeder Nicky Verstappen tegen Jos B.: "Jij bent de dader" (video) Bekijk deze video » Peter R. de Vries over zaak Nicky Verstappen: "Jos B. spoort niet helemaal" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Exclusieve beelden: ouders Nicky Verstappen doen hun verhaal in RTL Boulevard

Levens verwoest
Voor de eerste keer mochten de nabestaanden van Verstappen vertellen hoe Jos B., de verdachte in de moordzaak, hun levens heeft verwoest. Hoewel nog niet vaststaat dat B. de dader is, weet de familie Verstappen vrijwel zeker dat hij hun Nicky heeft vermoord. In de rechtszaal liepen de emoties dan ook hoog op toen de familie hem voor het eerst recht in de ogen keek.

Bekijk de reportage van RTL Boulevard hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Exclusieve beelden: ouders Nicky Verstappen doen hun verhaal in RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier