Jinek gemist? Miss Montreal zingt Beste Zangers-cover Door De Wind (Stef Bos)

Jinek gemist? Miss Montreal zingt Beste Zangers-cover Door De Wind (Stef Bos)

Bekijk hier het fragment uit Beste Zangers: Door De Wind van Miss Montreal.

Miss Montreal maakte vorige week veel indruk in het programma Beste Zangers. Ze bracht een eigen versie ten gehore van Door De Wind, een nummer dat is geschreven door Stef Bos. En nu zingt Sanne Hans het liedje live in de studio van Jinek.

Bekijk het optreden van Miss Montreal met Door De Wind in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Miss Montreal zingt <em>Beste Zangers</em>-cover <em>Door De Wind</em> (Stef Bos) Bekijk hier het fragment uit Beste Zangers: Door De Wind van Miss Montreal. Miss Montreal maakte vorige week veel indruk in het programma Beste Zangers. Ze bracht een eigen versie ten gehore van Door De Wind, een nummer dat is geschreven door Stef Bos. En nu zingt Sanne Hans het liedje live in de studio van Jinek. Bekijk het optreden van Miss Montreal met Door De Wind in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Miss Montreal zingt Beste Zangers-cover Door De Wind (Stef Bos)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Miss Montreal zingt Beste Zangers-cover Door De Wind (Stef Bos) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV