Kijk LIVE: Tweede Kamer in debat over coronamaatregelen (8 oktober)

Kijk LIVE: Tweede Kamer in debat over coronamaatregelen (8 oktober)

Kijk LIVE: Tweede Kamer in debat over <em>coronamaatregelen</em> (8 oktober) Kijk in de video hierboven op donderdag 8 oktober vanaf 10.15 uur naar het debat over de coronacrisis. Net als woensdag staat ook donderdag een debat op het programma in de Tweede Kamer. Wederom worden de coronamaatregelen ter discussie gesteld, die uit allerlei hoeken kritiek krijgen. Bekijk ook Tijd Voor MAX: Mark Rutte open over de kritiek op zijn corona-beleid (video) Bekijk deze video » Veel kritiek op coronaregels KabinetEr wordt weer een discussie gevoerd met onder anderen Hugo de Jonge over de regels die ervoor moeten zorgen dat het coronavirus zo min mogelijk verder wordt verspreid. Onlangs werden de maatregelen weer aangescherpt, aangezien het aantal coronabesmetting weer snel oploopt. Er zijn veel discussies over deze maatregelen, zo is er veel onvrede onder jongeren en wordt er ook volop gespeculeerd over het nut van mondkapjes. Het debat over de maatregelen rond het coronavirus kun je via de LIVESTREAM hierboven volgen. Ernst Kuipers luidt noodklok in Jinek: "Veel verloren levensjaren door uitgestelde zorg" Bekijk deze video » Jinek gemist? Arts Jean-Luc Murk presenteert de corona-sneltest Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE: Tweede Kamer in debat over coronamaatregelen (8 oktober)

Kijk in de video hierboven op donderdag 8 oktober vanaf 10.15 uur naar het debat over de coronacrisis.

Net als woensdag staat ook donderdag een debat op het programma in de Tweede Kamer. Wederom worden de coronamaatregelen ter discussie gesteld, die uit allerlei hoeken kritiek krijgen.

Veel kritiek op coronaregels Kabinet
Er wordt weer een discussie gevoerd met onder anderen Hugo de Jonge over de regels die ervoor moeten zorgen dat het coronavirus zo min mogelijk verder wordt verspreid. Onlangs werden de maatregelen weer aangescherpt, aangezien het aantal coronabesmetting weer snel oploopt. Er zijn veel discussies over deze maatregelen, zo is er veel onvrede onder jongeren en wordt er ook volop gespeculeerd over het nut van mondkapjes.

Het debat over de maatregelen rond het coronavirus kun je via de LIVESTREAM hierboven volgen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE: Tweede Kamer in debat over coronamaatregelen (8 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen