Zien: Jesse Klaver beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigen

Zien: Jesse Klaver beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigen

Jesse Klaver en GroenLinks hebben een hoogst opmerkelijk plan in het verkiezingsprogramma van 2021 opgenomen. De partij wil alle achttienjarigen een startkapitaal van 10.000 euro geven als alternatief voor de basisbeurs, die ze vervolgens naar eigen inzicht mogen spenderen. Op Twitter regent het al beschuldigingen van omkoping: Klaver wordt ervan beticht zieltjes te willen winnen voor de komende verkiezingen.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jesse Klaver</em> beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigen Jesse Klaver en GroenLinks hebben een hoogst opmerkelijk plan in het verkiezingsprogramma van 2021 opgenomen. De partij wil alle achttienjarigen een startkapitaal van 10.000 euro geven als alternatief voor de basisbeurs, die ze vervolgens naar eigen inzicht mogen spenderen. Op Twitter regent het al beschuldigingen van omkoping: Klaver wordt ervan beticht zieltjes te willen winnen voor de komende verkiezingen. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Jesse Klaver blijft bij kritiek: ‘Mark Rutte geeft fout niet toe’ Bekijk deze video » Jesse Klaver: "Pas alsjeblieft op voor fake nieuws" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jesse Klaver beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jesse Klaver beschuldigd van omkoping vanwege bizar plan voor 18-jarigen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier