Paleis voor een prikkie gemist? Brian en Peer steken bijna huis in de fik

Paleis voor een prikkie gemist? Brian en Peer steken bijna huis in de fik

Terwijl Frank Jansen en Rogier Smit, het vorige duo dat Paleis voor een prikkie presenteerde, elkaar de tent uit vechten, hebben Brian en Peer de grootste lol in hun programma. Gisteren was echter te zien hoe ze bijna een huis in de fik staken...

<em>Paleis voor een prikkie</em> gemist? Brian en Peer steken bijna huis in de fik Terwijl Frank Jansen en Rogier Smit, het vorige duo dat Paleis voor een prikkie presenteerde, elkaar de tent uit vechten, hebben Brian en Peer de grootste lol in hun programma. Gisteren was echter te zien hoe ze bijna een huis in de fik staken... Brandende papiertjesDe heren staken om de één of andere reden wat papiertjes in brand, waarna er meteen paniek ontstond. "Ik ben dus niet stressbestendig," aldus een zelfbewuste Peer. Met gevaar voor eigen leven rent Brian naar buiten om een catastrofale brand in huis te voorkomen. Bekijk de beelden uit Paleis voor een prikkie hierboven. Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Woensdag in Paleis voor een prikkie: Brian en Peer krijgen "teveel prikkels" Bekijk deze video » Zien: Frank en Rogier voeren media-oorlog na openbaring boekhouding Bekijk deze video »

Brandende papiertjes
De heren staken om de één of andere reden wat papiertjes in brand, waarna er meteen paniek ontstond. "Ik ben dus niet stressbestendig," aldus een zelfbewuste Peer. Met gevaar voor eigen leven rent Brian naar buiten om een catastrofale brand in huis te voorkomen.

Bekijk de beelden uit Paleis voor een prikkie hierboven.

Paleis voor een prikkie is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Paleis voor een prikkie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV