Danny Vera te zien in eerste aflevering van nieuw seizoen Volle Zalen (video)

Danny Vera te zien in eerste aflevering van nieuw seizoen Volle Zalen (video)

Hoewel de coronacrisis ongenadig hard toeslaat in cultuursector in Nederland, heeft Cornald Maas tóch een nieuw seizoen van Volle zalen gemaakt. De nieuwe reeks trapt af met zanger Danny Vera, die vorig jaar een enorme hit scoorde met 'Rollercoaster'.

<em>Danny Vera</em> te zien in eerste aflevering van nieuw seizoen <em>Volle Zalen</em> (video) Hoewel de coronacrisis ongenadig hard toeslaat in cultuursector in Nederland, heeft Cornald Maas tóch een nieuw seizoen van Volle zalen gemaakt. De nieuwe reeks trapt af met zanger Danny Vera, die vorig jaar een enorme hit scoorde met 'Rollercoaster'. Andere gastenUiteraard is Vera niet de enige gast dit seizoen. Maas ging ook op pad met Jenny Arean, Hans Kesting, Jeroen van Merwijk, Hans Dorrestijn en Olga Zuiderhoek. In de promo is te zien dat dat opnieuw de nodige emotionele gesprekken oplevert. Zo vraagt Kesting zich af of hij wel genoeg van zijn ouders gehouden heeft en vertelt Zuiderhoek over haar coronabesmetting. Bekijk de promo van het nieuwe seizoen van Volle zalen hierboven. Het nieuwe seizoen van Volle zalen is vanaf dinsdag 13 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Eva Jinek in tranen als Danny Vera I Still Don’t Know voor ongeboren kind zingt Bekijk deze video » Jinek gemist? Danny Vera kijkt uit naar baby: ‘Waarschijnlijk jank ik komende 15 jaar’ Bekijk deze video »
TV :
Danny Vera te zien in eerste aflevering van nieuw seizoen Volle Zalen (video)

Andere gasten
Uiteraard is Vera niet de enige gast dit seizoen. Maas ging ook op pad met Jenny Arean, Hans Kesting, Jeroen van Merwijk, Hans Dorrestijn en Olga Zuiderhoek. In de promo is te zien dat dat opnieuw de nodige emotionele gesprekken oplevert. Zo vraagt Kesting zich af of hij wel genoeg van zijn ouders gehouden heeft en vertelt Zuiderhoek over haar coronabesmetting.

Bekijk de promo van het nieuwe seizoen van Volle zalen hierboven.

Het nieuwe seizoen van Volle zalen is vanaf dinsdag 13 oktober wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Volle zalen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV