Froukje de Both in Rooijakkers over de vloer: "Ik was te oud voor mijn vriend"

Froukje de Both in Rooijakkers over de vloer: "Ik was te oud voor mijn vriend"

Jarenlang was presentatrice Froukje de Both vergeefs op zoek naar haar prins op het witte paard, maar nu heeft ze hem dan toch gevonden - op een simpele datingsite. Dat bleek echter niet makkelijk: Jordy had de leeftijdsgrens aangepast en De Both was eigenlijk "te oud".

Froukje de Both in <em>Rooijakkers over de vloer</em>: &quot;Ik was te oud voor mijn vriend&quot; Jarenlang was presentatrice Froukje de Both vergeefs op zoek naar haar prins op het witte paard, maar nu heeft ze hem dan toch gevonden - op een simpele datingsite. Dat bleek echter niet makkelijk: Jordy had de leeftijdsgrens aangepast en De Both was eigenlijk "te oud". Tv-programmaIn Rooijakkers over de vloer vertelt De Both dat ze de negen jaar jongere Jordy op een datingsite tegenkwam, maar dat dat andersom niet het geval was door de leeftijdsbeperking die Jordy had ingesteld. Uiteindelijk wisten ze elkaar toch te vinden. Heel wat makkelijker dan via het tv-programma dat speciaal voor De Both in de steigers werd gezet, Wie wordt de man van Froukje? Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven. Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Froukje de Both laat Instagram-account overnemen door Dalida de Graaf Bekijk deze video » Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven, dit kun je verwachten (video) Bekijk deze video »
TV :
Froukje de Both in Rooijakkers over de vloer: "Ik was te oud voor mijn vriend"

Tv-programma
In Rooijakkers over de vloer vertelt De Both dat ze de negen jaar jongere Jordy op een datingsite tegenkwam, maar dat dat andersom niet het geval was door de leeftijdsbeperking die Jordy had ingesteld. Uiteindelijk wisten ze elkaar toch te vinden. Heel wat makkelijker dan via het tv-programma dat speciaal voor De Both in de steigers werd gezet, Wie wordt de man van Froukje?

Bekijk het fragment uit Rooijakkers over de vloer hierboven.

Rooijakkers over de vloer is elke donderdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Froukje de Both in Rooijakkers over de vloer: "Ik was te oud voor mijn vriend" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier