De Vooravond gemist? Advocaat Lubbers praat over strafeis in zaak Nicky Verstappen

De Vooravond gemist? Advocaat Lubbers praat over strafeis in zaak Nicky Verstappen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Advocaat Lubbers praat over strafeis in zaak <em>Nicky Verstappen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Advocaat Meike Lubbers praat in De Vooravond over de zaak van Nicky Verstappen. Ze benadrukt dat 'onderbuikgevoelens' nooit de baas mogen zijn voor een strafrechtelijke veroordeling. ''Het kan eventueel wel een optelsom zijn. De rechtbank heeft de bevoegdheid om waarde toe te kennen aan de bewijsstukken. Ze kunnen dan alsnog een veroordeling zien.'' Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Vooravond gemist? Cabaretier Martijn Koning leert veel van zieke vader Bekijk deze video » Jinek: Martijn Koning zorgt voor verwarring over behoefte doen in bad Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Advocaat Lubbers praat over strafeis in zaak Nicky Verstappen

Advocaat Meike Lubbers praat in De Vooravond over de zaak van Nicky Verstappen. Ze benadrukt dat 'onderbuikgevoelens' nooit de baas mogen zijn voor een strafrechtelijke veroordeling. ''Het kan eventueel wel een optelsom zijn. De rechtbank heeft de bevoegdheid om waarde toe te kennen aan de bewijsstukken. Ze kunnen dan alsnog een veroordeling zien.''

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Advocaat Lubbers praat over strafeis in zaak Nicky Verstappen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen