De Vooravond gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld

De Vooravond gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vooravond</em> gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. In De Vooravond hielden Martijn Koning en Edson da Graça een lofzang op de kwaliteiten van de Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld, van wie een nieuw boek verschijnt. Dat doen ze aan de hand van een filmpje van Seinfeld over het leven van een sok. Volgens Koning is de humor van Seinfeld prijzenswaardig omdat hij geen scheldwoorden of krachttermen gebruikt om de humor bij te zetten. Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Acteur Eddie Murphy gaat weer aan stand-up comedy doen Bekijk deze video » Trailer: stand-up special Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill (vanaf 5 mei op Netflix) Bekijk deze video »
Talkshow :
De Vooravond gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld

In De Vooravond hielden Martijn Koning en Edson da Graça een lofzang op de kwaliteiten van de Amerikaanse komiek Jerry Seinfeld, van wie een nieuw boek verschijnt. Dat doen ze aan de hand van een filmpje van Seinfeld over het leven van een sok. Volgens Koning is de humor van Seinfeld prijzenswaardig omdat hij geen scheldwoorden of krachttermen gebruikt om de humor bij te zetten.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Martijn Koning prijst kwaliteiten van komiek Jerry Seinfeld of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen