Op1 gemist? Tim Hofman over Televizier-Ring: "Heel bijzonder dat Over mijn lijk won"

Op1 gemist? Tim Hofman over Televizier-Ring: "Heel bijzonder dat Over mijn lijk won"

Tim Hofman was de grote winnaar van het Televizier-Ring Gala: hij sleepte maar liefst drie prijzen in de wacht, waaronder de Gouden Televizier-Ring voor Over mijn lijk. In Op1 reageerde de presentator: "Het is heel bijzonder dat Over mijn lijk won."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Tim Hofman over Televizier-Ring: &quot;Heel bijzonder dat <em>Over mijn lijk</em> won&quot; Tim Hofman was de grote winnaar van het Televizier-Ring Gala: hij sleepte maar liefst drie prijzen in de wacht, waaronder de Gouden Televizier-Ring voor Over mijn lijk. In Op1 reageerde de presentator: "Het is heel bijzonder dat Over mijn lijk won." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 8 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 oktober terugkijken bij Gids.tv. "Mijn kindje"Hofman presenteert sinds enkele seizoenen het aangrijpende Over mijn lijk, waarin hij terminaal zieke patiënten in (misschien wel) de laatste fase van hun leven volgt. Veel kijkers weten dit programma, dat al acht seizoenen op televisie is, te waarderen. Ook is Hofman ontzettend blij met de Televizier-Ster Online Videoserie voor #BOOS: "Dat is echt mijn kindje." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Over Mijn Lijk wint Gouden Televizier-Ring 2020 Bekijk deze video » Zien: #BOOS van Tim Hofman wint Televizier-Ster Online Videoserie 2020 Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Tim Hofman over Televizier-Ring: "Heel bijzonder dat Over mijn lijk won"

"Mijn kindje"
Hofman presenteert sinds enkele seizoenen het aangrijpende Over mijn lijk, waarin hij terminaal zieke patiënten in (misschien wel) de laatste fase van hun leven volgt. Veel kijkers weten dit programma, dat al acht seizoenen op televisie is, te waarderen. Ook is Hofman ontzettend blij met de Televizier-Ster Online Videoserie voor #BOOS: "Dat is echt mijn kindje."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Tim Hofman over Televizier-Ring: "Heel bijzonder dat Over mijn lijk won" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen