Zien: jubileum The Voice gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala

Zien: jubileum The Voice gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala

Tien jaar geleden ging één van de grootste televisiesuccessen uit de Nederlandse geschiedenis van start: The Voice of Holland. Dat werd bij het Gouden Televizier-Ring Gala groots gevierd met een spectaculair optreden van een aantal oud-coaches - en met de gloednieuwe coach Jan Smit.

Zien: jubileum <em>The Voice</em> gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala Tien jaar geleden ging één van de grootste televisiesuccessen uit de Nederlandse geschiedenis van start: The Voice of Holland. Dat werd bij het Gouden Televizier-Ring Gala groots gevierd met een spectaculair optreden van een aantal oud-coaches - en met de gloednieuwe coach Jan Smit. Ben SaundersMet hun optreden grepen Roel van Velzen, Angela Groothuizen, Nick Schilder, Simon Keizer én Smit terug op de allereerste winnaar van het programma: Ben Saunders. Hij zong het lied 'Use Somebody' van Kings of Leon, en daarmee betraden de oud-coaches dit keer het podium. Tussendoor waren fragmenten van het internationale succes van The Voice te zien. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: jubileum The Voice gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala

Ben Saunders
Met hun optreden grepen Roel van Velzen, Angela Groothuizen, Nick Schilder, Simon Keizer én Smit terug op de allereerste winnaar van het programma: Ben Saunders. Hij zong het lied 'Use Somebody' van Kings of Leon, en daarmee betraden de oud-coaches dit keer het podium. Tussendoor waren fragmenten van het internationale succes van The Voice te zien.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: jubileum The Voice gevierd met spectaculair optreden bij Televizier-Ring Gala of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen